Respira Verde

Campanii

Uleiurile şi grăsimile comestibile uzate (de origine vegetală sau animală) aruncate la chiuvetă, odată ajunse în contact cu apa din reţeaua de canalizare, crează serioase obturări, în special în dreptul coturilor de reţea. Întodeauna disconfortul creat precum şi costurile de intervenţie pe reţea sunt foarte mari.

Pentru a veni în întâmpinarea acestei nevoi, Respiră Verde a dezvoltat o serie de campanii menite să ofere oamenilor o alternativă sustenabilă și ecologică de reciclare a uleiului alimentar uzat. 

 

Vă invităm să consultați regulamentul campaniilor pentru persoane fizice si pentru persoane juridice. (apasați pe textul “persoane fizice” sau “persoane juridice” pentru a vi se deschide regulamentul)

 

De asemenea am inițiat campanii naționale cu partenerii noștri Carrefour și Auchan:

Respira Verde si

Auchan Romania

Respiră Verde şi Auchan România au derulat încă din toamnă lui 2019, un proiect naţional de colectare a uleiului alimentar uzat de la operatorii casnici. Acest proiect reprezintă încununarea cu scces a mai multor ani de muncă şi colaborare dintre cele două companii.

Împreună am reușit să facem lucruri frumoase. Alături de Auchan România, cu sprijinul Fairy şi Aqua Carpatica, am colectat peste 300.000 litri de ulei uzat din gospodăriile româneşti în mai puţin de 3 ani.  

Sperăm să ne bucurăm în continuare de sprijinul vostru în această inițiativă de responsabilizare, pentru că programul de colectare continuă pe termen nelimitat în toate hipermarket-urile Auchan. În plus, acestora li se alătură ca puncte de colectare și supermarketurile Auchan Turda (Cluj), Liberty (București) și MyAuchan Alexandriei (București).

Auchan România, Respiră Verde, Aqua Carpatica și Fairy, alături de peste 100.000 de români, au oferit o șansă în plus mediului înconjurător.

Viitorul este #verde!

Image

Mai multe

detalii

Aici

Image
Respira Verde si

Carrefour Romania

Suntem entuziasmaţi să anunţăm că împreună cu partenerul nostru Carrefour România, am reusit de la sfarsitul lui 2019, integrarea unui proiect de colectare al uleiului uzat din gospodăriile româneşti în toate hypermarketurile Carrefour din România şi într-o serie de Supermarket-uri din ţară.

Mulţumim Carrefour România pentru încredere şi pentru că a făcut posibilă această acţiune frumoasă. Vă mulţumim şi vouă, tuturor celor care dintr-un spirit de asumare şi responsabilitate, v-aţi implicat în acest proiect predând uleiul uzat spre a fi reciclat într-un mod sustenabil.

Împreună, oferim copiilor noştri un viitor mai #verde!