Colectare ulei uzat de la populatie

Incepand cu luna octombrie 2019, Respira Verde a demarat un proiect de colectare a uleiului uzat din gospodarii, prin intermediul celor mai mari doua lanturi de hypermarketuri din Romania: Auchan si Carrefour. Proiectul pioner pentru piata romaneasca, aduce o noua oportunitate de implicare a fiecarui cetatean in protejarea mediului inconjurator, oferind solutii sustenabile si eficiente pentru reducerea poluarii solului si a panzei freatice.

Promotiile si particularitatile proiectelor, precum si alte informatii legate de campanii, se regasesc in cadrul hypermarketurilor partenere la campanie. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa vizitati unul din puntele de lucru ale Auchan sau Carrefour Romania aflat in vecinatatea dumneavoastra.

SUSTENABILITATE

promitem performanta • profesionalism • durabilitate

Folosim cele mai ecologice metode de colectare a uleiului uzat din Romania, asigurand intodeauna o valoare de emisie a GHG performanta si sustenabila. Suntem parte a ISCC EU – International Sustainability and Carbon Certification, organism ce desfasoara in fiecare an un audit complet la punctele de lucru ale companiei noastre, asigurand mereu un inalt grad de profesionalism in standardele noastre. Construim alaturi de partenerii nostri un viitor durabil pentru generatiile viitoare.

TRASABILITATE

promitem responsabilitate • inovatie • implicare

Urmarim in mod responsabil procesul de colectare, transport, depozitare si valorificare al fiecarui litru de ulei uzat colectat. Odata colectat de la clientii nostri nationali, uleiul este transportat si depozitat temporar in depozitul Respira Verde, depozit ce respecta toate normele nationale si europene in vigoare. Printr-o serie de procese inovatoare, pregatim deseul pentru a fi trimis cu autocisternele proprii si predat catre valorificatorul final. Implicarea si grija fata de mediul inconjurator, transforma uleiul folosit din gospodariile romanilor in produse sustenabile fata cum sunt biocombustibilii, sapunurile bio, lumanarile sau glicerina vegetala farmaceutica.

 

Respira Verde,

avem grija de lumea ta!